Vi åker: slutet av maj 2019

Möt våren i japan. Detta är ett otroligt spännande land, inget är som i västvärlden. Vi åker till Tokyo, världens största stad, det bor 40 miljoner människor här. Ofattbart stort. Vi kommer dessutom att åka till Hiroshima med världens snabbaste tåg som går i 300 km, där den första atombomben fälldes i slutet på andra världskriget, besöka minnesmärken och museet.
 
Det finns massor av spännande att se i Japan, djur, växter, tempel, de märkliga toaletterna med massor av knappar etc. Självklart bor vi bra på olika hotell, vi kommer att testa att sova på Futoner, japans speciella sängar som man rullar ut på golvet. Massor av spännande mat blir det naturligtvis också, de har inte bara Sushi, utan det är massor av influenser från övriga Asien, och det finns även västerländsk mat, hamburgare etc..
Detta blir en resa att minnas för livet och det är ett av mina personliga favoritresmål. Vi har med en egen guide som varit här ett flertal gånger, och han talar dessutom en hel del japanska. Vi flyger från Arlanda som vanligt, och man kan självklart åka från övriga delar av Sverige.
Vi bor på hotell och det är självklart helpension.

Pris: 29900 kronor

Ledsagning: 12400 kronor, om man delar med 5 andra