Information om avbeställningsskyddet.
Alla pengar tillbaka om avbeställning sker 14 dagar eller mer före avresa. Mindre än 14 dagar återbetalas 50 procent fram till tre dagar före avresa. Vid läkarintyg återbetalas hela resan. Avbeställning tre dagar före resan återbetalas inte såvida man inte har läkarintyg som styrker sjukdom insändes till oss. Mer information medföljer vid bekräftelsen du får efter att du beställt resan.

info

Resegarantilagen.
Vi följer resegarantilagen och har därmed ställt pengar till förfogande hos kammarkollegiet. Dessa pengar är till för att våra resenärer inte skall drabbas om det händer något. Man skall alltid kunna ta sig hem och det ser denna ”försäkring” till att våra resenärer alltid kan göra. För mer information om hur detta fungerar kontakta kammarkollegiet i Stockholm.

Anmälan.
Var god och fyll i hela anmälningsblanketten så noga som möjligt för att vi skall erbjuda dig bästa möjliga service och hjälp. Ju mer vi vet desto mer kan vi göra för att du skall ha det bra och få en resa som du kommer att vara nöjd med. Det händer ju saker i allas våra liv hela tiden och det är bra för oss att få veta så mycket som möjligt.

Betalning.
När du anmäler att du vill med på en resa skickar vi en bekräftelse och faktura. Man betalar anmälningsavgift a´2000 kronor inom 14 dagar, resterande belopp på angivet datum, senast 30 dagar innan avresa.

Ändringar.
Vi förbehåller oss rätten att göra ändringar i programmet om detta krävs. Det kan hända att saker utanför vår kontroll gör att vi måste ändra i programmet. Alla ändringar vi gör skall dock sträva efter att bli en förbättring för resenärerna. Om det blir för få deltagare till en resa kan denna komma att ställas in. Du erbjuds då att följa med på en annan resa eller så återbetalas alla pengar till dig.

Kontakt.
Om du vill ha ett besök med mer information, kontakta oss. Vi planerar att åka till Stockholm för att besöka lite gruppbostäder under våren för att ge information och svara på frågor etc.

Hoppas du hittar en resa som du vill göra med oss – Vi vill gärna att du åker med!