Nu är det 27 år sedan vi startade med resorna, och det har varit en härlig tid. Massor av kul upplevelser har det blivit, både för Dej som är resenär och för oss som arbetar på resorna. Det är vi tillsammans som gör resorna till en fantastisk upplevelse.

om_oss

I år har vi som vanligt med våra klassiska resor till dansbandsfestivalen i Malung , Sunne, Gotland, Thailand, Mallorca, Kanarieöarna,  Göteborg med Danmarksresa, Liseberg, skärgårdsutflykt, som är spännande.

Nytt för i år är den fantastiska resan ”Route 66” i USA. Vi åker den klassiska vägen och gör massor av stopp utefter densamma. Startar i Chicago, och tar oss hela vägen till västkusten där vi når vägs ände..

Route 66 är inte bara en väg – det är en upplevelse för livet. På de ca 400 milen mellan Chicago och  Los Angeles får du känna på det gamla USA genom traditionella diners, retromotell och drive in-restauranger. Allt i vackra, mångskiftande landskap.

En roadtrip på Route 66 tar dig genom åtta delstater, tre tidzoner och otaliga upplevelser. Vägen går genom Illinois, Missouri, Oklahoma, Kansas, Texas, New Mexico, Arizona och Kalifornien. Här kör du genom storstäder och reservat som tillhör den amerikanska ursprungsbefolkningen, och upplever naturfenomen som Grand Canyon och Petrified Forrest.

Vi bor på hotell och det är självklart helpension.
Har du aldrig varit i USA, så är detta den perfekta resan. Har du varit här innan, så är det ännu bättre…

Vi har ju varit i Florida massor av gånger, New York ett par gånger, Los Angeles, Hollywood, Las Vegas, San Diego, New Orleans, Memphis. Niagarafallen var det förra gången. Kan det bli häftigare?

Thailand och Usa i höst kommer att bli  höjdare, Detta är mina personliga favoriter bland paradis i världen, med massor att uppleva och titta på. Här finns allt man kan önska. Häng med !!

Sätt dig ner med en kompis, släkting eller personal och läs igenom foldern så hoppas vi att du hittar en resa som passar dig. Här hittar du information om våra aktuella resor, historien bakom företaget, information om ledsagning samt en hel del annat. Vårt mål är att arrangera så bra resor att våra resenärer vill åka med oss igen. Alla skall ha utbyte av sin semester och hittills vågar vi påstå att vi aldrig haft en misslyckad resa. Vi har massor av roliga minnen av resor, resmål och nya kompisar som vi fått under åren och genom att låta oss hjälpa till att anordna resan hoppas vi att ännu fler får nya upplevelser, erfarenhet och minnen.

Fyll i hela anmälningsblanketten så noga som möjligt eller skriv på ett löst papper. Ju mer vi vet, desto bättre kan vi arrangera din resa. Hoppas nu att du vill åka med oss, vi vill gärna att så många som möjligt åker med. Glöm inte att titta runt här på hemsidan och tveka inte att höra av dig om du undrar något!

Hoppas du hittar en resa som du vill göra med oss – Vi vill gärna att du åker med!

Med Vänliga Hälsningar

Peter Wall, Mina resor