USA  Memphis Elvis – Nashville, Country Music,  14 dagar September 2019 
Dags att åka till USA igen. Denna gång skall vi landa i Nashville och uppleva massor av musik. Staden vibrerar av all musik och de flesta är enormt duktiga, det är musik överallt, detta är musikhuvudstaden nummer 1!!!
  
Vi kommer att besöka ett flertal ställen med levande musik, och det blir tillfälle att svänga sina lurviga och dansa. En resa med massor av tillfällen att ha kul.
Självklart kommer vi att besöka en plantage, där vi får lära oss om hur det var för slavarna och de enormt rika plantageägarna, ett uselt stycke ur USA:s historia.
Nashville ligger ju bara 3 timmars bilresa från Memphis, så vi skall dessutom åka till Memphis ( igen ) och hälsa på i Elvis hus Graceland, detta är helt fantastiskt och en av höjdpunkterna på resan. Naturligtvis massor av fantastisk mat, den speciella Cajunmaten har en härlig blandning av influenser från slavarna, fransmännen och alla nybyggare från europa, men det finns självklart mat från hela världen här, inte minst klassiska amerikanska burgare, slowcooking, BBQ och amerikansk husmanskost. Vi hyr egen minibuss, så vi kan åka vart vi vill, här finns det utmärkta vägar som tar oss överallt.
Vi bor på hotell och det är självklart helpension.
Har du aldrig varit i USA, så är detta den perfekta resan. Har du varit här innan, så är det ännu bättre…
Pris: 29900 kronor
Ledsagning: 12400 kronor om man delar med 5 andra